Home » Extracurriculare » Elevii liceului “Maranatha” implicati in misiune

 
 

Elevii liceului “Maranatha” implicati in misiune

 

Evanghelizare Frata  Tinerii se implică în misiune! 7 elevi ai Liceului Teologic Adventist “Maranatha” au susţinut două campanii de evanghelizare în judeţul Cluj pe parcursul acestei săptămâni.

Seria de prelegeri intitulată “ De la agonie la măreție” a început pe 13 Martie şi s-a desfăşurat în paralel în bisericile Adventiste din Frata şi Berchieşu păstorite de Romeo Asanache. (Elevii predicau o prelegere într-o seară la Berchieşu, iar următoarea seară la Frata). Capelanul Liceului, pastorul Daniel Cirţ, i-a coordonat pe cei 7 elevi din clasele IX-XII în pregătirea şi prezentarea prelegerilor, care au avut ca temă eroi din istoria biblică cu experienţe uimitoare.

AGONIE la MARETIE 1Totodată seară de seară elevi şi eleve ai Maranatha Cluj au susţinut programul cu muzică şi poezii. Duminică a fost prezent corul instituţiei de învăţământ, format din 50 de elevi, care a impresionat asistenţa. Elevii s-au implicat și în promovarea evenimentului: sâmbătă 14 martie au împărţit invitații din casă în casă localnicilor. Pe tot parcursul seriei de conferinţe prezenţa a însumat 70 de persoane, dintre care peste 25 din afara bisericii. Evanghelizarea se va încheia pe 20 martie. Dumnezeu să îi bineuvinteze pe tinerii acestui liceu!

 

No comments

Be the first one to leave a comment.

Post a Comment