Activități extrașcolare

 

Ceea ce face farmecul liceului nostru sunt activităţile extraşcolare. Ele oferă un cadru potrivit pentru socializare şi dezvoltarea tinerilor în moduri informale.

Încurajați-i pe adolescenți să se implice în activități cu școala, după orele de curs. Aceste activități îi vor ajuta să fie mai atașați de școală. De obicei, elevii care au un astfel de atașament față de școală se vor descurca mai bine și din punct de vedere școlar, iar comportamentul lor la școală va ridica mai puține probleme.

Organizăm excursii de mai multe tipuri:

  • CulturaleBran
  • Recreere
  • Misiune
  • De promovare.

Programul și activitățile din excursii se organizează în așa fel încât să fie compatibile cu principiile Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, inclusiv cu păzirea Sabatului.

team-buildingJocul este una dintre căile cele mai potrivite pentru a creea atmosfera de familie din Liceul Maranatha și, pentru autocunoaștere și team-building. Se organizează seri cu jocuri de societate (Activity, Monopoly, etc.), seri cu jocuri de bună dispoziție și jocuri de echipă.
Samsung Aprilie David 041În colaborare cu Salvamont-Salvaspeo Cluj organizăm trasee montane, în peșteri sau activități în natură care necesită echipament de siguranță. Acestea sunt cu un grad de dificultate potrivit pentru adolescenți care le solicită limitele fizice. Aceste activități îi ajută pe tineri să lucreze în echipă, să se autocunoască și să își crească stima de sine. Swing la Tarnița (săritură în coardă cu balans) sau traseul „Via Ferrata Cheile Turzii” sunt câteva exemple recente.
dr. Lorendana UngureanuAdolescenții au interese și nevoie care depășesc cu mult sfera curriculară. De aceea oferim elevilor de la Liceul Maranatha ocazii în care să participe la seminare susținute de specialiști în diferite domenii precum: relațiile cu sexul opus, administrarea banilor, tehnici de învățare, adicții, etc. Amintim și câțiva din invitații noștri de până acum: Lorand Soares Szasz (care este și absolvent al Liceului Maranatha) business coach, trainer, speaker și antreprenor, dr. Oana Ghimbuluț, formator în cadrul cursului postuniversitar de perfecționare Magister, „Dezvoltare, Consiliere și Orientare”, dr. Lorendana Ungureanu, medic dermatolog, Emanuel Ban, pastor de tineret etc. 

 

 

No comments

Be the first one to leave a comment.

Post a Comment


 

Galerie imagini