Home »

 
 

Misiune

 

Testimoniale absolvenţi

La Maranatha am avut parte de 4 ani ani de liceu care au pus bazele vietii mele pentru tot restul zilelor mele… Sunt multumitor pentru realizarea profesionala, sociala dar mai ales spirituala a tuturor colegilor mei.
Dorin LătăeanuPastor și profesor religieGlendale, California, USA

Corul Liceului nostru, cu cei aproximativ 50 de membrii ai săi, este cel mai mare cor de tineret din Conferinţa Transilvania de Nord. Scopul nostru este ca tinerii să înveţe să cânte din toată inima spre slava lui Dumnezeu şi să  folosim muzica pentru înaintarea Evangheliei.

Credem în importanţa muzicii în închinare şi de asemenea suntem conştienţi de efectul distructiv al unei muzici care înalţă omul şi nu pe Dumnezeu. De aceea ne alegem cu grijă ceea ce cântăm. Repertoriul corului conţine melodii creştine consacrate şi piese din muzica clasică sacră pentru a oferi ascultătorilor o experienţă a închinării.

Suntem la dispoziţia lucrării lui Dumnezeu, de aceea organizăm călătorii de misiune la bisericile care ne primesc şi ne invită. Suntem gata să răspundem chemării de a cânta la ocazii de evanghelizare, programe speciale în biserică, festivale, etc. În anul 2013-2014, corul Maranatha a organizat programe muzicale în şase locuri din ţara noastră.

Aşteptăm invitaţia dumneavoastră de a oferi un program muzical de închinare deosebit în biserica dumneavoastră.

DC

 

 

Dirijor,

Capelan Daniel Cirţ

 

No comments

Be the first one to leave a comment.

Post a Comment


 

Galerie imagini