Home » Misiune »

 
 

Corul Maranatha

 

Testimoniale absolvenţi

Liceul Maranatha pentru mine a fost mai mult decat o scoala. Cultura generala putem s-o invatam din carti sau de pe internet, dar caracterul ni-l formam alaturi de profesori si colegi care vad dincolo de limitele dezvoltarii intelectuale. Mare parte din ce sunt azi se datoreaza trecerii mele pe la SLAM. Desi nu am fost un elev exemplar, am avut parte de sustinere. Fara aceasta sustinere nici nu stiu unde as fi azi. Va multumesc!
Lorand Soares SzaszAntreprenorSoares ConsultingCluj Napoca

corul 1

Corul Liceului nostru, cu cei aproximativ 50 de membrii ai săi, este cel mai mare cor de tineret din Conferinţa Transilvania de Nord. Scopul nostru este ca tinerii să înveţe să cânte din toată inima spre slava lui Dumnezeu şi să  folosim muzica pentru înaintarea Evangheliei.

Credem în importanţa muzicii în închinare şi de asemenea suntem conştienţi de efectul distructiv al unei muzici care înalţă omul şi nu pe Dumnezeu. De aceea ne alegem cu grijă ceea ce cântăm. Repertoriul corului conţine melodii creştine consacrate şi piese din muzica clasică sacră pentru a oferi ascultătorilor o experienţă a închinării.

Suntem la dispoziţia lucrării lui Dumnezeu, de aceea organizăm călătorii de misiune la bisericile care ne primesc şi ne invită. Suntem gata să răspundem chemării de a cânta la ocazii de evanghelizare, programe speciale în biserică, festivale, etc. În anul 2013-2014, corul Maranatha a organizat programe muzicale în şase locuri din ţara noastră.

Aşteptăm invitaţia dumneavoastră de a oferi un program muzical de închinare deosebit în biserica dumneavoastră.

 

 

No comments

Be the first one to leave a comment.

Post a Comment


 

Galerie imagini