Home » Misiune »

 
 

Corul Maranatha

 

Testimoniale absolvenţi

Nu pot uita serile in care cantam impreuna pana tarziu, de lantul de rugaciuni pe care il faceam in saptamana de rugaciune, de Mirabela care era intotdeauna gata sa se roage cand nimeni nu indraznea, de sinceritatea si dragalasenia ei de copil, de vorbele lui Dani Rastoaca ”mai tata mai” si de furia ce l-a cuprins cand lliuta i-a dat din greseala Biblia pe jos, de seriozitatea ”batranilor bisericii”- Popescu si Creta, de dimineata in care am tulburat somnul dulce al colegelor de camera plonjand de la inaltime (aveam paturi supraetajate)!
dr. Ostriceanu SimforaMedic specialist oftalmologieCluj Napoca

corul 1

Corul Liceului nostru, cu cei aproximativ 50 de membrii ai săi, este cel mai mare cor de tineret din Conferinţa Transilvania de Nord. Scopul nostru este ca tinerii să înveţe să cânte din toată inima spre slava lui Dumnezeu şi să  folosim muzica pentru înaintarea Evangheliei.

Credem în importanţa muzicii în închinare şi de asemenea suntem conştienţi de efectul distructiv al unei muzici care înalţă omul şi nu pe Dumnezeu. De aceea ne alegem cu grijă ceea ce cântăm. Repertoriul corului conţine melodii creştine consacrate şi piese din muzica clasică sacră pentru a oferi ascultătorilor o experienţă a închinării.

Suntem la dispoziţia lucrării lui Dumnezeu, de aceea organizăm călătorii de misiune la bisericile care ne primesc şi ne invită. Suntem gata să răspundem chemării de a cânta la ocazii de evanghelizare, programe speciale în biserică, festivale, etc. În anul 2013-2014, corul Maranatha a organizat programe muzicale în şase locuri din ţara noastră.

Aşteptăm invitaţia dumneavoastră de a oferi un program muzical de închinare deosebit în biserica dumneavoastră.

 

 

No comments

Be the first one to leave a comment.

Post a Comment


 

Galerie imagini