Home »

 
 

Admitere

 

Testimoniale absolvenţi

Liceul Maranatha pentru mine a fost mai mult decat o scoala. Cultura generala putem s-o invatam din carti sau de pe internet, dar caracterul ni-l formam alaturi de profesori si colegi care vad dincolo de limitele dezvoltarii intelectuale. Mare parte din ce sunt azi se datoreaza trecerii mele pe la SLAM. Desi nu am fost un elev exemplar, am avut parte de sustinere. Fara aceasta sustinere nici nu stiu unde as fi azi. Va multumesc!
Lorand Soares SzaszAntreprenorSoares ConsultingCluj Napoca

CINE POATE FI ADMIS? Având în vedere că liceul are o orientare şi o filosofie creştină adventistă, orice elev, absolvent al ciclului gimnazial este binevenit, dacă este dispus să accepte sistemul educaţional promovat de liceu precum şi standardele care definesc stilul de viaţă creştin adventist. Se va cere pe parcursul anilor de studiu, nu schimbarea religiei sau a credinţei elevului, ci acceptarea şi promovarea regulamentul liceului precum şi participarea la toate manifestările moral-religioase de pe parcursul săptămânii, precum si din ziua de Sabat.

Pentru mai multe informații despre înscriere și proba scrisă pentru examenul de admitere, accesați următoarele link-uri.

Pentru orice întrebări legate de înscriere, nu ezitați să ne sunați la Tel/Fax: 0264 456 894

 

 

No comments

Be the first one to leave a comment.

Post a Comment


 

Galerie imagini