Home »

 
 

Părinți

 

Testimoniale absolvenţi

Liceul Maranatha pentru mine a fost mai mult decat o scoala. Cultura generala putem s-o invatam din carti sau de pe internet, dar caracterul ni-l formam alaturi de profesori si colegi care vad dincolo de limitele dezvoltarii intelectuale. Mare parte din ce sunt azi se datoreaza trecerii mele pe la SLAM. Desi nu am fost un elev exemplar, am avut parte de sustinere. Fara aceasta sustinere nici nu stiu unde as fi azi. Va multumesc!
Lorand Soares SzaszAntreprenorSoares ConsultingCluj Napoca

Părinții trebuie să nu uite că mult mai mult va fi realizat prin lucrarea școlilor noastre, dacă ei sunt conștienți de avantajul de care se vor bucura copiii lor în aceste școli și vor colabora din toată inima  cu profesorul… Părinții și profesorul trebuie să lucreze împreună.

Dacă părinții își fac cu credincioșie partea, lucrarea educatorului va fi mult mai ușurată… Educatorii din cămin și educatorii din școală trebuie să aibă o înțelegere plină de simpatie, fiecare pentru munca celuilalt. Ei trebuie să conlucreze armonios, plini de același spirit misionar, străduindu-se împreună pentru binele fizic, mintal și spiritual al copiilor lor și pentru formarea în ei a unor caractere ce vor rezista la testul ispitei. (Ellen White)

 

No comments

Be the first one to leave a comment.

Post a Comment


 

Galerie imagini