Home »

 
 

Părinți

 

Testimoniale absolvenţi

Nu pot uita serile in care cantam impreuna pana tarziu, de lantul de rugaciuni pe care il faceam in saptamana de rugaciune, de Mirabela care era intotdeauna gata sa se roage cand nimeni nu indraznea, de sinceritatea si dragalasenia ei de copil, de vorbele lui Dani Rastoaca ”mai tata mai” si de furia ce l-a cuprins cand lliuta i-a dat din greseala Biblia pe jos, de seriozitatea ”batranilor bisericii”- Popescu si Creta, de dimineata in care am tulburat somnul dulce al colegelor de camera plonjand de la inaltime (aveam paturi supraetajate)!
dr. Ostriceanu SimforaMedic specialist oftalmologieCluj Napoca

Părinții trebuie să nu uite că mult mai mult va fi realizat prin lucrarea școlilor noastre, dacă ei sunt conștienți de avantajul de care se vor bucura copiii lor în aceste școli și vor colabora din toată inima  cu profesorul… Părinții și profesorul trebuie să lucreze împreună.

Dacă părinții își fac cu credincioșie partea, lucrarea educatorului va fi mult mai ușurată… Educatorii din cămin și educatorii din școală trebuie să aibă o înțelegere plină de simpatie, fiecare pentru munca celuilalt. Ei trebuie să conlucreze armonios, plini de același spirit misionar, străduindu-se împreună pentru binele fizic, mintal și spiritual al copiilor lor și pentru formarea în ei a unor caractere ce vor rezista la testul ispitei. (Ellen White)

 

No comments

Be the first one to leave a comment.

Post a Comment


 

Galerie imagini