Misiune / Filosofie

 

Testimoniale absolvenţi

Liceul Maranatha pentru mine a fost mai mult decat o scoala. Cultura generala putem s-o invatam din carti sau de pe internet, dar caracterul ni-l formam alaturi de profesori si colegi care vad dincolo de limitele dezvoltarii intelectuale. Mare parte din ce sunt azi se datoreaza trecerii mele pe la SLAM. Desi nu am fost un elev exemplar, am avut parte de sustinere. Fara aceasta sustinere nici nu stiu unde as fi azi. Va multumesc!
Lorand Soares SzaszAntreprenorSoares ConsultingCluj Napoca

MISIUNE

sigla mic MARANATHALiceul își propune misiunea de a oferi o educație hristocentrică, bazată pe Cuvântul lui Dumnezeu, pentru o pregătire cât mai bună în vederea slujirii Lui Dumnezeu și a oamenilor.

Modelul nostru este Domnul Hristos, despre care Biblia spune: „Isus creștea în înțelepciune, în statură și era tot mai plăcut înaintea lui Dumnezeu şi înaintea oamenilor.” Luca 2:52.

FILOSOFIA EDUCAȚIEI

Punctul central al educației creștine în liceul nostru este credința în Dumnezeul Creator și Conducător al Universului și recunoașterea faptului că omul este copilul lui Dumnezeu cu o deosebită valoare și demnitate. Educația creștina are în vedere dezvoltarea la cel mai înalt nivel a dimensiunii intelectuale, a gândirii profunde și sănătoase, dar și a unui caracter înalt bazat pe principiile moralei creștine.

Adevărata educație se adresează omului ca întreg. Ea încurajează elevul spre dezvoltarea unei relații puternice cu Creatorul, cu societatea, cu biserica și cu sine.

 

No comments

Be the first one to leave a comment.

Post a Comment


 

Galerie imagini