Misiune / Filosofie

 

Testimoniale absolvenţi

Nu pot uita serile in care cantam impreuna pana tarziu, de lantul de rugaciuni pe care il faceam in saptamana de rugaciune, de Mirabela care era intotdeauna gata sa se roage cand nimeni nu indraznea, de sinceritatea si dragalasenia ei de copil, de vorbele lui Dani Rastoaca ”mai tata mai” si de furia ce l-a cuprins cand lliuta i-a dat din greseala Biblia pe jos, de seriozitatea ”batranilor bisericii”- Popescu si Creta, de dimineata in care am tulburat somnul dulce al colegelor de camera plonjand de la inaltime (aveam paturi supraetajate)!
dr. Ostriceanu SimforaMedic specialist oftalmologieCluj Napoca

MISIUNE

sigla mic MARANATHALiceul își propune misiunea de a oferi o educație hristocentrică, bazată pe Cuvântul lui Dumnezeu, pentru o pregătire cât mai bună în vederea slujirii Lui Dumnezeu și a oamenilor.

Modelul nostru este Domnul Hristos, despre care Biblia spune: „Isus creștea în înțelepciune, în statură și era tot mai plăcut înaintea lui Dumnezeu şi înaintea oamenilor.” Luca 2:52.

FILOSOFIA EDUCAȚIEI

Punctul central al educației creștine în liceul nostru este credința în Dumnezeul Creator și Conducător al Universului și recunoașterea faptului că omul este copilul lui Dumnezeu cu o deosebită valoare și demnitate. Educația creștina are în vedere dezvoltarea la cel mai înalt nivel a dimensiunii intelectuale, a gândirii profunde și sănătoase, dar și a unui caracter înalt bazat pe principiile moralei creștine.

Adevărata educație se adresează omului ca întreg. Ea încurajează elevul spre dezvoltarea unei relații puternice cu Creatorul, cu societatea, cu biserica și cu sine.

 

No comments

Be the first one to leave a comment.

Post a Comment


 

Galerie imagini