Home »

 
 

Spiritual

 

Testimoniale absolvenţi

Liceul Maranatha pentru mine a fost mai mult decat o scoala. Cultura generala putem s-o invatam din carti sau de pe internet, dar caracterul ni-l formam alaturi de profesori si colegi care vad dincolo de limitele dezvoltarii intelectuale. Mare parte din ce sunt azi se datoreaza trecerii mele pe la SLAM. Desi nu am fost un elev exemplar, am avut parte de sustinere. Fara aceasta sustinere nici nu stiu unde as fi azi. Va multumesc!
Lorand Soares SzaszAntreprenorSoares ConsultingCluj Napoca

Educația adventistă își propune dezvoltarea copilului în mod integral: fizic, intelectual și spiritual. Nu putem ignora componenta spirituală din fiecare persoană. De aceea Liceul Teologic Adventist „Maranatha” are menirea de a integra credința în viața elevilor.

Liceul „Maranatha” oferă elevilor cadrul pentru o dezvoltare spirituală în care să descopere frumusețea închinării, armonia Scripturilor, bucuria slujirii și realitatea experienței creștine. Scopul nostru este ca la finalul celor 4 ani de studiu elevii să fie oameni care Îl iubesc pe Dumnezeu și sunt implicați în slujirea semenilor.

DCCapelan,

Daniel Cirț

 

 

 

No comments

Be the first one to leave a comment.

Post a Comment


 

Galerie imagini