Home » Devotional » Isus te vindecă

Isus te vindecă

“ În El avem răscumpărarea, prin sângele Lui, iertarea păcatelor, după bogățiile harului Său “ Efeseni 1:7

Tornada din Oklahoma este una dintre cele mai devastatoare tornade din istoria omenirii. Potrivit agenției meteorologice din Statele Unite, aceasta este de o forță EF-5 , adică cu rafale de vând între 260 și 321 de kilometri pe oră. Tornada a provocat o mulțime de ravagii distrugând totul  pe o lungime de 32 de kilometri.

Adesea ,viața noastră poate fi asemănată cu o tornadă. O mică minciună,  încetul cu încetul,  ajunge să crească devenind o adevărată tornadă care nimicește totul.

Tornada este păcatul, iar acesta nu face altceva decât sa distrugă. Pe lângă faptul că distruge, păcatul este și foarte rapid,

intră într-o secundă în viața omului și nu se oprește până nu își atinge scopul suprem, acela de a sfărâmă relația noastră cu Dumnezeu.

Însă Domnul Isus vine cu o soluție plină de iubire  pentru a reconstrui ce a fost distrus, jertfa de la Golgota, iar ceea ce trebuie să facem noi este să îl lăsăm să pătrundă în viețile noastre ca să ne repare,  bucățică cu bucățică , inimile stricate din pricina păcatului.

Haideți să distrugem tornada pe care am creat-o în viețile noastre și să îl urmăm pe Domnul Isus până  în veșnicie .

Macioca Miroslava, elevă cls. XII-a


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DETALII DE CONTACT: