Despre noi

Viziunea liceului

Liceul Teologic Adventist Maranatha urmărește să fie mai mult decât un liceu, o familie care își propune să ofere tinerilor o educație academică, o viziune de viață, un caracter frumos zidit pe valori și principii care să-L onoreze pe Dumnezeu și să fie o binecuvântare pentru semeni.

Misiunea liceului

Liceul Teologic Adventist Maranatha dorește să asigure un climat favorabil pentru dezvoltarea dimensiunii intelectuale, a gândirii profunde, sănătoase și a unui caracter bazat pe principiile creștine în care fiecare elev să-și recunoască valoarea personală, să-și dezvolte potențialul într-un mediu cald și primitor ca o adevarată familie.                 Deschis și receptiv la nevoile comunității, să asigure o bogată cultură generală prin calitate și performanță ,corelată cu o concepție creștină despre viață, lume și societate Liceul Teologic Adventist Maranatha promovează valorile educației creștine.

Obiective strategice

Liceul Teologic Adventist Maranatha are în vedere formarea tinerilor astfel încât aceștia să fie capabili de integrare și orientare în societatea secolului XXI, astfel pune accent pe:

  • Promovarea unei educaţii de calitate integrate şi relevant
  • Formarea şi dezvoltarea unor competenţe academice şiculturale materializate în performanţe şcolare
  • Prezentarea unei viziuni creaţioniste integrate şi holiste asupra omului, universului şi societăţii.
  • Formarea caracterului şi a convingerilor morale, în conformitate cu valorile și principiile creştine.

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.